Miért indult a Fitnesztermek hála programja az egészségügyi dolgozókért

Tóth Tamás vagyok a MAFORSZ alelnöke pár mondat arról, miért is indítottam el ez a programot, amihez számos klubtulajdonos társam csatlakozott.

Az elmúlt 1 évre visszatekintve szeretném valamilyen módon meghálálni az egészségügyi dolgozók kitartó munkáját, ezért felajánlok 500 db „All Inclusive 30 nap (kombinált+wellness)” bérletet, az egészségügyben dolgozók részére, akik díjmentesen igénybevehetik a szolgáltatásainkat és felfrissülve, megújulva segíthetnek nekünk a jövőben is.

Amennyiben van egészségügyi dolgozó ismerősöd, barátod, kérlek küld tovább neki ezt az oldalt!

Lassan visszaáll minden a megszokott kerékvágásba, de mégsem lesz semmi olyan, mint „azelőtt” volt.

Mindnyájunkat értek veszteségek, találkoztunk nem várt nehézségekkel, kihívásokkal.

Én magam is elvesztettem egy családtagomat. Feleségemmel átestünk a betegségen,
ráadásul a 9 hónapos lányommal más betegségből eredően 1 hétig be kellett feküdniük a gyermek osztályra áprilisban.

Szűk családunk teljes egészében a „fitnesz iparból” él, így az elmúlt év nem fog az életünk legszebb évei közé tartozni, de mégis szerencsésnek mondom magam.

Szerencsés vagyok és hálás, hogy ezeket a nehéz időket lassan magunk mögött tudhatjuk.

Szerencsés vagyok, mert olyan családtagok, munkatársak és barátok vesznek körbe, akik pozitívan és lelkesen álltak mellettem.

Hálás vagyok, mert személyesen tapasztaltam meg az egészségügyben dolgozók szeretetét, megértését, hozzáértését és kitartását.

Most, hogy lassan újraindulunk és reális esélye van annak, hogy anyagilag is elinduljunk az úton, aminek a végén az eredeti állapotot elérjük, elérkezett az idő arra, hogy mint az Oxygen Wellness Fáy vezetője visszadjak abból a sok jóból, amit az elmúlt hónapokban az orvosoktól, nővérektől, mentősöktől kaptam.

Hálánk jeléül felajánlok 500 db „All Inclusive 30 nap (kombinált+wellness)” bérletet, az egészségügyben dolgozók részére, akik díjmentesen igény bevehetik a szolgáltatásainkat és felfrissülve, megújulva segíthetnek nekünk a jövőben is.  

Köszönjük amit értünk tettek és értünk tesznek minden nap!

Amennyiben nem egészségügyi dolgozóként olvasod ezt az oldalt, kérjük oszd meg, hátha tudsz segíteni abban, hogy valaki felhasználhassa a lehetőséget.

Tóth Tamás

MAFORSZ alelnök, az egészségügyi hálaprogram vezetője

Amennyiben szeretnél te is csatlakozni a programhoz, a következőket kell tenned.

Ha még nem regisztráltál a MAFORSZ-hoz, akkor regisztráld be a klubodat és automatikusan küldjük a programhoz csatlakozást leíró e-mailt.

Ha már regisztrált vagy, akkor t.tamas@wellnessgate.hu címre – Felajánlás tárggyal.